Proiect Preus

Programe de cofinantare

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Testimoniale

Adauga un testimonial

Recomand PREUS ! Se vede clar o diferenta de mentalitate si personalitate in randul celor care au urmat diferite workshop-uri aici ! Ca si angajator este o placere sa observ cat de open-minded sunt studentii care au trecut pe aici !
UN PROGRAM DE SUCCES !

Catana Alexandru
Catana Alexandru
24/03/2016

Felicitari pentru proiect!

Dan
Dan
Design Studio
18/03/2016

PREUS este programul cu cele mai multe beneficii pentru studentii care doresc sa isi urmeze cariera in acest amplu domeniu al resurselor umane. Se pune accentul asupra dezvoltarii fiecaruia dintre noi in medii de lucru profesionale si competitive prin intermediul workshop-urilor frecvente, precum si a practicii de specialitate in companii importante din Romania. Mergand pe principiul learning by doing consider ca fiecare tanar trebuie sa invete din oportunitatile care i se ofera, sa isi creeze singur aceste oportunitati si sa urmareasca obtinerea de rezultate si performante pe termen lung.
I can, I will and I am already doing it! YOU CAN DO IT!

Mădălina LUPULEȚ
Mădălina LUPULEȚ
08/07/2015

Despre impactul workshop-urilor tematice asupra studentilor PREUS, pareri!

Victoria Beziniuc
Victoria Beziniuc
06/06/2015

"PREUS este proiectul in care ar trebui sa se implice orice student, pentru ca ai parte doar de beneficii: sesiuni de workshop-uri, conferinte, stagii de practica, job-uri, legaturi utile, consiliere in cariera. Toate acestea intr-unul! Recomand in special, consilierea in cariera, pentru ca am beneficiat de ea la cel mai inalt nivel si a fost livrata de specialisti adevarati. Am avut sansa sa ma redescoper cu PREUS, beneficiaza si TU!"

Victoria Bezniuc
Victoria Bezniuc
26/04/2015

Prin proiectul PREUS, am avut ocazia să ne formăm o viziune de ansamblu privitoare la activitatea desfășurată de funcționarii și angajații publici ai instituțiilor respective, deschizându-ne orizontul cu privire la o eventuală carieră în sistemul public din România și din UE. Poate cel mai important aspect a fost orientarea profesională - pentru unii în direcția publică, pentru alții, din contră, în cea a organizațiilor private. Funcționarii acestor instituții au fost foarte prompți și bine pregătiți, fiind capabili să ne îndrume spre a cunoaște funcționarea diferitelor compartimente, desfașurarea activitaților zilnice și de ansamblu. Acest stagiu de practică ne-a ajutat să înțelegem că o carieră de succes se bazează pe muncă, seriozitate, responsabilitate și respect.

Cristina Ionescu
Cristina Ionescu
DGASPC Sector 5
16/04/2015

Proiectul Preus este un prim pas in orientarea mea pentru viitoarea cariera. Cred ca ma ajuta sa imi conturez anumite idei despre ceea ce vreau si ceea ce nu vreau. Avantajele sunt destule: workshopuri tematice, sedinte de consiliere, introducerea in mediul de munca, practica in companii de top. Am cunoscut oameni minunati prin acest proiect PREUS. Sper sa continue, deoarece este de foarte mare ajutor.

Vlaicu Bogdan
Vlaicu Bogdan
PMB
09/04/2015

Proiectul PREUS reprezinta oportunitatea de care orice student are nevoie. Programul de consiliere este unul interesant si captivant, care te va ajuta pe viitor sa te descoperi, atat pe plan profesionat cat si pe cel personal. Multitudinea de workshopuri organizate te vor ajuta in descoperirea propriilor interese si dezvoltarea abilitatilor. Mai apoi, stagiul de practica poate fi variat in functie de pregatirea studentilor si necesitatile acestora, cele mai multe fiind organizate in companii de top, cu posibilitatea integrarii studentilor intr-un mediu profesional bine ales. Recomand inscrierea in programul de practica PREUS!

Stefan Eliza
Stefan Eliza
Deloitte Romania
08/04/2015

Un adevarat ajutor si un inceput de drum pentru noi. Proiectul PREUS e o ocazie de care trebuie profitat din plin. E exact ce ii trebuie proaspatului absovent cu frica de a infrunta piata muncii. Ramai cu experiente,legi prietenii,cunosti oameni deosebiti si mai ales ai opounitatea de a fi angaja in compania respectiva. Mi-a placut acest proiect de la lansare pana la final.

Ghinea Andreea Elena
Ghinea Andreea Elena
Romanian Software
06/04/2015

In cadrul proiectului PREUS am beneficiat de orientare si consiliere in cariera, care m-au ajutat in identificarea principalelor abilitati si predispozitii care ma caracterizeaza, precum si domeniile in care imi pot dezvolta aceste caracteristici. De asemenea, consilierea m-a ajutat in identificarea oportunitatilor de cariera prin furnizarea competentelor specifice privind initierea si managementul propriei cariere.
In concluzie, recomand participarea la un stagiu de practica, in special practica prin intermediul proiectului PREUS deoarece am beneficiat de un program de plasare a studentilor foarte bine elaborat, cu un site ce faciliteaza foarte mult transmiterea informatiilor si obtinerea documentatiei necesare. Totodata, colaborarea si comunicarea intre studenti si reprezentantii PREUS au fost foarte bune si am primit sprijin continuu in vederea finalizarii cu succes a practicii.

Florentina Irina Cojocaru
Florentina Irina Cojocaru
06/04/2015

De ce mi-a plăcut proiectul PREUS?

Răspunsul este simplu: datorită profesionalismului de care au dat dovadă coordonatorii acestui proiect. Am apreciat faptul că au fost atrase în acest proiect numeroase companii care, pentru noi, studenții, reprezintă adevărate rampe de lansare în domeniul resurselor umane.
Un alt aspect interesant al acestui proiect este ilustrat de testele de evaluare pe care fiecare student le-a susținut. Pentru mine, respectivele teste au avut un impact pozitiv pentru că m-am descoperit pe mine, dar pe de altă parte anumite calități/defecte mi-au fost confirmate.
Aș recomanda oricui acest proiect sau aș sugera tuturor universităților să conceapă astfel de proiecte (în funcție de profilul lor) pentru că acestea sunt benefice pentru studenți deoarece le oferă posibilitatea să cunoască specialiști din diferite domenii, să realizeze un stagiu de practică într-o companie recunoscută la nivel național și/sau internațional, să li ofere posibilitatea angajării în compania respectivă, etc.

Ioana Lavinia Stupariu
Ioana Lavinia Stupariu
06/04/2015

Consider că proiectul PREUS este cea mai bună modalitate pentru tinerii studenţi care nu au experienţă profesională să cunoască domeniul pe care îl studiază dându-le posibilitatea de a pune în practică cunoştinţele acumulate de-a lungul anilor de studiu.
Din punctul meu de vedere, experienţa acumulată în urma participării la unul din stagiile de practică oferite în cadrul acestui proiect m-a ajutat să îmi îmbogăţesc sfera de cunoştinţe despre activităţile curente desfăşurate în domeniul resurselor umane pe care în prezent îl studiez.
Consider că această perioadă a fost benefică dezvoltării mele profesionale din mai multe

Alina Ispas
Alina Ispas
06/04/2015

Consider că stagiul de practică efectuat a avut un rol foarte important în dezvoltarea mea profesională, cât și personală deoarece am intrat în contact și m-am familiarizat cu sarcinile și responsabilitățile unei activități de recrutare și selecție de personal.
Proiectul PREUS mi se pare o initiativă de apreciat, deoarece oferă posibilitatea unui număr semnificativ de studenti de a intra în contact direct cu domeniul resurselor umane. Este un program care oferă șansa de a vedea exact cum se desfășoară activitatea în companii.

Bran Nicoleta
Bran Nicoleta
06/04/2015

Proiectul Preus reprezintă o oportunitate pentru studenții sau masteranzii aflați la început de drum în domeniul resurselor umane prin faptul că ne ajută să facem stagii de practică în departamentul de HR.
Mă bucur că am putut lua parte la acest proiect deoarece am beneficiat de orientare și consiliere în carieră, dar și pentru că am participat la numeroase conferințe și workshop-uri în care am intrat în contact cu specialiști din domeniul resurselor umane.

Erika Ion
Erika Ion
06/04/2015

Sunt Iulian Braga si va scriu cateva cuvinte despre experienta petrecuta alaturi de dumneavoastra. A inceput ca un indemn al unor colegi care au spus: Trebuie sa mergi, e interactiv si vei afla lucruri noi! Si am pus in practica, a fost o experieta noua, am aflat o multime de lucruri noi si dumneavoastra, alaturi de doamna Monica ne-ati facut sa ne deschidem in totalitate. Cel putin eu m-am simtit ca si cum ne cunoastem de o vesnicie. Si aveti un mare plus pentru ca nu ati avut o structura despre ce vorbiti, si v-ati axat pe asteptarile noastre. Pe viitor puteti sa faceti referire si la alte materiale(carti articole teorii si de ce nu filme sau chiar seriale) care ne-ar mai creiona aceasta abilitate de public speaking. Puteti propune si mai multe jocuri ( inca ma chinui cu acel tip de respiratie). Astept sa mai realizati si alte tipuri de activitati care ne vor dezvolta "abilitatile transfrontaliere".

Va multumesc pentru tot si o seara frumoasa!

Iulian Braga
Iulian Braga
MAP studii de licenta
06/04/2015

Am fost incantata de proiectul Preus chiar de bun inceput . Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a trece prin 3 teste care m-au ajutat sa aflu despre personalitatea mea.
Deasemenea practica in companie prin program Preus, concorda cu specialitatea facultatii la care sunt inscrisa. In ceea ce priveste activitatile desfaurate la companie sunt foarte multumita deoparece am invatat foarte multe lucruri interesante pentru dezvoltarea mea profesionala de la specialisti valorosi.

Tircici Ana mARIA
Tircici Ana mARIA
Romanian Software
22/03/2015

Clar o experienta inedita! Tin sa multumesc in mod deosebit domnului profesor Cristian Marinas pentru oportunitatea imensa pe care ne-a oferit-o. Proiectul Preus, pe langa faptul ca ne ajuta sa ne imbogatim sau sa acumulam competente in domeniul resurselor umane, ne ajuta sa avem si o alta perspectiva asupra planului nostru de cariera, conturandu-l si punand accentul pe punctele noastre forte, care ne vor ajuta sa obtinem ce ne-am propus. In al doilea rand vreau sa multumesc pe aceasta cale si doamnei Alina Chiracu. Cu dansa am avut intalnirea de interpretare a rezultatelor din etapa de consiliere si orientare. A fost o placere sa discutam si ma bucur nespus ca am avut ocazia sa ma redescopar pe mine! Tot respectul si toata admiratia pentru acesti doi oameni minunati pe care i-am cunoscut si care, cred eu, ne-au ajutat sa privim altfel lucrurile, mai realist si mai increzator!

Iosif Alexandru
Iosif Alexandru
18/02/2015

Sunt foarte multumita si incantata de beneficiile pe care acest proiecul PREUS mi le-a adus. In urma consilierii si testelor pe care le-am sustinut, mi-am identificat punctele forte si nu in ultimul rand pe cele slabe, astfel avand ocazia sa le imbunatatesc pe cele din urma mentionate, am reusit sa ma axez pe ceea ce vreau sa realizez. Am ocazia sa efectuez un stagiu de practica intr-o organizatie minunata, in cadrul departamentului de resurse umane, imbogatinudu-mi cunostintele si experienta in acest domeniu. Datorita inscrierii in acest proiect am avut posibilitatea de a participa la 3 evenimente de Bune Practici in HR, la care am sobit fiecare cuvant al speaker-ilor, la finalul acelor evenimente motivandu-ma sa imi depasesc limitele si sa perseverez in ceea ce imi propun. Pe aceasta cale, vreau sa va multumesc pentru implicarea si devotamentul de care dati dovada si de sansa pe care mi-ati acordat-o.

Roxana Velisar
Roxana Velisar
15/02/2015

"Din punctul meu de vedere, Proiectul Preus, mi-a adus doar beneficii. In primul rand, un loc unde pot invata un proces de salarizare, o strategie de resurse umane, dar si multe alte lucruri. Pot spune ca imi incep cariera alaturi de o echipa de specialisti in salarizare!"

Alexandra Ionescu
Alexandra Ionescu
15/02/2015

Un proiect interesant sustinut de A.S.E. impreuna cu partenerii sai.

Constantin I
Constantin I
15/12/2014

Un proiect interesant, care ofera o reala oportunitate pentru dezoltarea profesionala si un start in cariera relevant.

Mihaela Maria
Mihaela Maria
PR Executive
15/12/2014

un proiect foarte reusit

un student ase
un student ase
15/12/2014